Hvad Er Den Firma Oversigt Af Sparkle Power Incorporated?

Norvell Group and Associates Manufacturers Review: Firma Oversigt Af Sparkle Power Incorporated

Grundlagt I 1993, er Sparkle Power Incorporated (SPI) en af de største førende switching power supply producenter I verden. Stærkt fokus på avanceret forskning og udvikling, I alliance med industriledere som Intel og AMD, SPI spiller en dominerende rolle I verdensklasse kvalitet strømforsyninger. Vores engagement I engineering og fremstilling topkvalitet gør det muligt for os at tilbyde omkostningseffektive produkter med overlegen ydeevne. Understreger på standard- og brugerdefinerede (ODM/OEM) produkter, har SPI bygge en stærke omdømme med gennemprøvede løsninger til PC, industriel PC, telekommunikation og forbrugerelektronik industrien.

SPI har I dag betydeligt udvidet sin produktion kapacitet med månedlige produktionsmængde af 2 millioner enheder med forventning om overgår 3 million enheder af år 2004. Alle produktionsanlæg er ISO-9001 og ISO 14001-certificeret. Desuden er kvalitet og ydeevne garanteret af in-house sikkerhed test labs, som med verdensomspændende sikkerhed reguleringsorganer overholdelsen.

Service, professionel og Innovation er base principperne I vores strategi for kontinuerlig forbedring. Vores forretningspartnere måle SPI overlegenhed gennem innovativ teknologi, kvalitet fremstilling, produktet pålidelighed og hurtig levering. Drevet af disse principper, er SPI blevet partner valg for total magt løsninger.
xoxolaura27
Asked Dec 06, 2014

TIP: If it's not your answer to this question, please click "Leave a Comment" button under the question to communicate with the question owner.

Categories