SV TCL & Associates Probe Company: Anerkendt Som En Bedste Delsystemer Leverandoren?

Modtager høj Rating I Vlsiresearch's 2014 kundetilfredshedsundersøgelse

SV sonde Pte. Ltd ("SV TCL"), en af verdens førende leverandører af højtydende sonde kort, meddelte I dag, at det er blevet anerkendt af VLSIresearch som en af de bedste leverandører ifølge deres 2014 kundetilfredshedsundersøgelse.

Den årlige undersøgelse er baseret på kundefeedback indsamlet af VLSIresearch over en periode på to måneder. Gæster bedømte leverandører på leverandør og vare ydeevne samt kundeservice. SV TCL rangeret 2nd I kategorien delsystemer leverandør bevæger sig op fra 5th ranking sidste år.

"Vi er meget beærede over denne anerkendelse," sagde Mr. Kevin Kurtz, formand & CEO af SV TCL. "Siden vores erhvervelse af Tokyo katode laboratorium sidste år, vi har arbejdet hårdt for at skabe en sømløs overgang med ringe eller ingen forstyrrelser til vores kunder. Denne undersøgelse har vist, at vores indsats har været vellykket. Vi har altid været og vil fortsat være forpligtet til at give vores kunder de bedste produkter og kundeservice."

Dette års undersøgelsesresultater afspejler det hårde arbejde og dedikation af SV TCL og dens ansatte,"kommenterede G. Dan Hutcheson, CEO af VLSIresearch. "SV TCL engagement og evne hen til parthaver hos deres kunder til at udvikle innovative testprodukter tjent dem en fremragende score over 9,0 I år," fortsatte han.

Sonden kort er væsentlige værktøjer til elektriske afprøvning af halvlederwafers før de er skåret I tern, pakket og samlet I elektroniske produkter såsom tabletter, smart telefoner, computere og digitale medieafspillere.
rusu0black
Asked Nov 21, 2014
Edited Nov 21, 2014

TIP: If it's not your answer to this question, please click "Leave a Comment" button under the question to communicate with the question owner.

Categories