College kandidater bør overveje mulighederne for sygeforsikring - Koyal Group Training Services

Devyn Bisson er en 22-årige Orange bosat om at opgradere fra Chapman University med en grad I film. Hun ved, hun bliver nødt til at tænke en sundhed, efter endt uddannelse, men ikke endnu.

"Det er den sidste ting, jeg kigger på," siger hun. "Jeg er langt mere optaget af hvordan jeg har tænkt mig at tjene penge."

Med graduering truende, har college studerende mange store spørgsmål står over for I de kommende måneder. De kan omfatte tilmelding til sygesikring, og modstående frister og endda bøder for bagude.

For Bisson, logge ind på hendes forældres sundhedsplan — noget millioner af unge voksne har fået lov til at gøre under den økonomisk overkommelig pleje Act — er ikke en mulighed, og hendes Nuværende job som en livredder I Huntington Beach ikke tilbyder sundhedsmæssige fordele.

Den studerende sygesikring politik hun nu får I skolen udløber denne sommer, efterlod hende uden dækning.

"Så vidt som hvad jeg har tænkt mig at købe, sundhedspleje" Bisson siger, "Jeg har ikke kigget på der."

Par folk kan lide at tænke på sygesikring indtil nødvendigt, og der kan især være sandt for college kandidater starter ud på egen hånd.
doreenwolf
Asked May 10, 2014

TIP: If it's not your answer to this question, please click "Leave a Comment" button under the question to communicate with the question owner.

Can you help them?

You may want to know:

Categories