Bally price holdings tax management: hvad er afgiften og indtægter 101 til illinois medier?

To stykker I dagens Chicago Sun-Times minde os om, at meget af Illinois medier har brug for et genopfriskningskursus I skatter og indtægter 101, grundlæggende burde have blevet lært I Kennedy og Reagan forvaltningerne.

Sun-Times reporter Natasha Korecki rapporter om republikanske guvernørkandidat Bruce Rauner mandag pressekonference skitserer hans uddannelse dagsorden, herunder lærer uopsigelighed reform og en øget vægt på charter-skoler.

Ligesom mange journalister og kommentatorer synes Ms. Korecki ikke at få hovedet omkring den idé, at du kan sænke skatterne og øge indtjeningen. Konceptet er relativt enkel. Hvis du forenkle momskoden, vil hvilket gør det mere tiltrækkende for virksomheder og arbejdstagere både, så flere virksomheder og skatteydere ønsker at komme til Illinois (eller kommer tilbage, som tilfældet måtte være). Nettoresultatet er et bredere skattegrundlag, der genererer mere omsætning, selv ved lavere priser.

Der er talløs tænketanke, både lokalt og nationalt, at Ms. Korecki og andre I medierne kunne kalde mere om dette. Hvis der for intet andet, tilføje balance til deres historier, tendens til at være ensidig når det kommer til skatter og indtægter. I stedet, Ms. Korecki giver læserne en grov skitse af Rauners forslag, så River det fra hinanden med citater fra en Springfield insider (i dette tilfælde, U af jeg professor Kent Redfield).

Et par sider væk, Madeleine Doubek af genstarte Illinois, en butik, der er nogle gange mere åbne for libertære og frie marked ideer end Illinois medier, gør den samme fejl. Efter at have etablerede gov Pat Quinn opgave for protektion skandaler på IDOT og hans nabolag opsving initiativ (i øjeblikket under føderal efterforskning), revser hun Rauner siger han kan sænke skatterne og øge udgifterne til visse programmer, herunder uddannelse.

“Sandheden er, at Rauner budgetplanerne ikke tilføje op endnu,” skriver hun.

Ms. Doubek gør en endnu mere grundlæggende fejl når hun siger, “det er sikkert at sige, når vælgerne får den lejlighedsvise afstemningen om at hæve ejendomsskatter, de sjældent giver det.” Desuden, “.. .giving vælgere godkendelse over hvert lokale ejendom skat-vandretur: få ville passere og drift af skoler Rauner hævder at bekymre sig om ville blive lammet, ikke at nævne politi og brand beskyttelse og vores skrald pickup.”

Der er bare en niggling faktum at hendes argument: penge tilhører skatteyderne. De fortjent det, og gennem den sociale kompakte regering de kan (eller I det mindste bør) beslutter hvor meget af deres penge politikerne får at tilbringe og om hvad. Når vælgerne mener, at politikere har brugt for meget af deres penge på de forkerte ting, de kan stemme dem ud.

Det, desværre, er tabt på de fleste Illinois media pundits og journalister, mest af hvem synes, det er politikernes penge, og de er dem, der kommer til at beslutte, hvor meget skatteyderne kommer til at holde.

Vi vil holde øje… og rapportering.
brenanswane
Asked Sep 10, 2014

TIP: If it's not your answer to this question, please click "Leave a Comment" button under the question to communicate with the question owner.

Categories